Brit Nagydíj / Brit Nagydíj: Hamilton győzött, Verstappen versenye ...

Brit Nagydíj / Brit Nagydíj: Hamilton győzött, Verstappen versenye .... Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Mögötte a ferrari két versenyzője, a monacói charles leclerc és a spanyol carlos sainz jr. A tegnapi első szabadedzés végeredménye. Ezúttal somorját és környékét árasztotta el az özönvíz, jégesővel tombolt a vihar, fákat tört ki a szél (fotók, videók).

Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot. A brit nagydíj időmérője élőben. Max verstappen meggyőző fölénnyel nyitott az élen a brit nagydíj első és egyben egyetlen pénteki szabadedzésén. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi.

F1: Brit Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n!
F1: Brit Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! from stat.hirstart.hu
Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari) végzett. A brit nagydíj időmérője élőben. Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Hamilton az első kör végén kiütötte max verstappent. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. A holland 566 ezredet adott a bajnoki riválisának a második spielbergi nyitányon.

Ezúttal somorját és környékét árasztotta el az özönvíz, jégesővel tombolt a vihar, fákat tört ki a szél (fotók, videók).

Mögötte a ferrari két versenyzője, a monacói charles leclerc és a spanyol carlos sainz jr. Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót! Max verstappen meggyőző fölénnyel nyitott az élen a brit nagydíj első és egyben egyetlen pénteki szabadedzésén. A rajtot lewis hamilton jobban kapta el, de. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Max verstappen nyerte az új formátumú brit nagydíj első szabadedzését lando norris és lewis hamilton előtt. Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot. Míg a címvédő zárkózott, a futamot charles leclerc vezetette, aki hatalmasat küzdött a ferrarival. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. A brit nagydíj időmérője élőben. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Mivel a sprintkvalifikáció miatt az első gyakorlást követően rögtön az időmérővel folytatódik.

A tegnapi első szabadedzés végeredménye. Megvan a tuti recept, hogyan legyél világbajnok! Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. A rajtot lewis hamilton jobban kapta el, de. Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap.

Brit Nagydíj - Hamiltont a defekt sem tudta megállítani ...
Brit Nagydíj - Hamiltont a defekt sem tudta megállítani ... from www.bumm.sk
A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot. Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót! A rendhagyó brit nagydíj első szabadedzése élőben. Mivel a sprintkvalifikáció miatt az első gyakorlást követően rögtön az időmérővel folytatódik. Míg a címvédő zárkózott, a futamot charles leclerc vezetette, aki hatalmasat küzdött a ferrarival. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Kör hamilton jobban rajtolt, mint verstappennél, de a holland külső, majd a belső íven nagyon keményen védekezett, amíg össze nem értek, és verstappen ki nem zuhant a kavicságyba.

Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót!

Lewis hamilton nyerte a brit nagydíjat, miután az első körben, egy kemény csata során kiütötte bajnoki riválisát, max verstappent. A holland 566 ezredet adott a bajnoki riválisának a második spielbergi nyitányon. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Megvan a tuti recept, hogyan legyél világbajnok! Hamilton győzött, verstappen versenye mindössze egy fél körig tartott. A rajtot lewis hamilton jobban kapta el, de. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Azonnal beküldték a biztonsági autót, de ekkorra már a zseniálisan rajtoló leclerc állt az élre, aki. Szorossá váltak a pontversenyek a brit nagydíj után. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt a. A tegnapi első szabadedzés végeredménye. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. Kövesse velünk a szokásosnál hatványozottan fontosabb első gyakorlást percről percre!

Míg a címvédő zárkózott, a futamot charles leclerc vezetette, aki hatalmasat küzdött a ferrarival. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. A holland 566 ezredet adott a bajnoki riválisának a második spielbergi nyitányon. Az elmúlt öt nagydíjon négy győzelmet arató holland előnye 790 ezred volt a fő rivális, lewis hamilton előtt, aki egy ponton értetlenül kérdezte a rádión, miért ilyen nagy a lemaradásuk.az új fejlesztésekkel felszerelt „ezüstnyíl elé ráadásul. Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot.

Pozitív hírek érkeztek a Honda motorjáról a Brit Nagydíj előtt
Pozitív hírek érkeztek a Honda motorjáról a Brit Nagydíj előtt from cdn-1.motorsport.com
Lewis hamilton nyerte a brit nagydíjat, miután az első körben, egy kemény csata során kiütötte bajnoki riválisát, max verstappent. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Kör hamilton jobban rajtolt, mint verstappennél, de a holland külső, majd a belső íven nagyon keményen védekezett, amíg össze nem értek, és verstappen ki nem zuhant a kavicságyba.

Lewis hamilton nyerte a brit nagydíjat, miután az első körben, egy kemény csata során kiütötte bajnoki riválisát, max verstappent.

Lewis hamilton nyerte a brit nagydíjat, miután az első körben, egy kemény csata során kiütötte bajnoki riválisát, max verstappent. Max verstappen nyerte az új formátumú brit nagydíj első szabadedzését lando norris és lewis hamilton előtt. Mivel a sprintkvalifikáció miatt az első gyakorlást követően rögtön az időmérővel folytatódik. Sergio pérez nem vehetett részt a versenyen, miután a versenyhétvége előtt pozitív lett a koronavírustesztje. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Hamilton győzött, verstappen versenye fél körig tartott második helyen az 50. Szorossá váltak a pontversenyek a brit nagydíj után. Kövesse velünk a szokásosnál hatványozottan fontosabb első gyakorlást percről percre! A brit nagydíj időmérője élőben. A rajtot lewis hamilton jobban kapta el, de. Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót! A rendhagyó brit nagydíj első szabadedzése élőben. Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap.

0 Response to "Brit Nagydíj / Brit Nagydíj: Hamilton győzött, Verstappen versenye ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel